Hållplats Vasa

gudstjänst, lovsång, bön

Hållplats Vasa är en gudstjänst på lördagskvällar i Vasakyrkan. Det är främst studenter och unga vuxna som brukar delta men gudstjänsten är öppen för alla åldrar.

En vanlig lördagskväll kan se ut enligt följande:
19:00 Mingel med alkoholfri välkomstdrink
19:15 Gudstjänst med Kahoot, lovsång, predikan, samtal kring borden och bönestationer
20:45 Fika och gemenskap kring borden

Terminsstart ht 2021: Under hösten har vi förlagt verksamheten till varannan söndagar 13.00 efter gudstjänst. Vi samlas på våning två för att äta en enklare lunch och därefter samtalat runt de frågor som predikanten från gudstjänsten skickat med oss. Senare tar vi oss tid för gemensam bön och lovsång. Vill du veta mer? Bli vän med oss på Facebook, ”Unga i Vasakyrkan”.

Från och med 22/11 -2021 har vi anställt en ungdomsledare för unga vuxna i Vasakyrkan. Vi ser fram emot att få hälsa Adam Govik välkommen in i vårt arbete och hoppas och tror att vi kan återgå till träffar på fredags eller lördagskvällar. Vi återkommer med mer information hur verksamheten kommer se ut efter julledigheten.

Om du har frågor kring Hållplats Vasa eller vill hjälpa till med samlingarna fyll gärna i formuläret nedan. Vi söker alltid efter fler människor som vill hjälpa till med både planering och praktiskt utförande av Hållplats Vasa.