Vasaträffen

Vasakyrkan Vasagatan 12Umeå,

Medverkande: Sångkväll med Kjell Tegnér och hans vänner.

Inbjudare:  Birgitta Buren och Asta Sandgren

Bönekurs

Google Meet

Träffarna inleds med en kort bön och presentation av avsnittets tema. Sedan ser vi tillsammans en kort video på 20 minuter, varefter vi fortsätter att samtala ungefär lika länge om det vi sett och hört. Vi avslutar med att alla ges möjlighet att dela eventuella tankar om vilka önskemål man har kring sitt böneliv inför denna kurs. Vi avslutar med bön. Cirka en timme totalt.

Morgonbön

Vasakyrkan, kyrksalen Vasagatan 12Umeå,

Vi startar dagen vid Jesu fötter.

De anställda medverkar när de är i tjänst.

Välkommen att vara med de tillfällen du kan!

Babysång

Ledare: Kristina Sturk Steinwall

Torsdagar kl 10:00 Drop in från 9:30.

Vi sjunger en halvtimme och sedan fika kl 10:30. 20 kr per gång för fika och sång.

Välkomna!

Amigos

Vasakyrkan Vasagatan 12Umeå,

Vi är en musikalverkstad som jobbar med rekvisita, scenografi, drama, sång och spel. Vi startar kl 16:30 men redan från kl 16.00 finns korv med bröd och frukt framme för barnen.

Till Amigos är alla barn som har fyllt 7 år eller mer är välkomna. Vi håller mestadels till i Vasakyrkans kafé

Till Amigos+ har sin egna lokal i källaren där vi har ett härligt tonårshäng. Till denna grupp är alla välkomna som fyllt 13 år.

För mer info maila anna@vasakyrkan.com

På Trappan

Vasakyrkan Vasagatan 12Umeå,

”På trappan” är ett samarbete med Umeå Stadsförsamling. Varje fredag kl 14:30-16:30 serveras kaffe utanför kyrkans trappa. Det blir en plats för många samtal och nya vänskaper.

Kontaktperson: Anna Saxin 090-200 26 08

Vill du vara med och hjälpa till i arbetet? Kontakta Anna Duveskog 070-601 12 41

Vasaträffen

Vasakyrkan Vasagatan 12Umeå,

Medverkande: Henric Bergner och Anna Duveskog medv.

Inbjudare:  Gunvor Bergner och Sonia Pettersson

Soppmiddag för föreningen

Vasakyrkan Vasagatan 12Umeå,

Eftersmaken på septembermånads soppmiddag var god och vi ser redan fram mot att ses igen.

Reservera redan nu den tiden så att du inte missar något. Ingen anmälan krävs.