Babysång

Ledare: Kristina Sturk Steinwall

Torsdagar kl 10:00 Drop in från 9:30.

Vi sjunger en halvtimme och sedan fika kl 10:30. 20 kr per gång för fika och sång.

Välkomna!

Vasakyrkan Vasagatan 12, Umeå

Vi är en musikalverkstad som jobbar med rekvisita, scenografi, drama, sång och spel. Vi startar kl 16:30 men redan från kl 16.00 finns korv med bröd och frukt framme för barnen.

Till Amigos är alla barn som är 7-11 år välkomna.

Till Amigos+ är för de som är 12 år el äldre välkomna. De har sin egna lokal i källaren där vi har ett härligt tonårshäng.

Vasaträffen

Medverkande: "Att förlora ett barn" - Stefan Karlsson berättar